Club 22 Μπουζούκια Πάνος Κιάμος Κουρκούλης

25th Nov 2014
kiamos-sto-cub-22

Οι Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνας 22016/2017 θα εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο που αγαπάμε και ξεχωρίζουμε όλοι, το  Club 22 . Το εξαιρετικό αυτό μουσικό δίδυμο είναι πανέτοιμο να μας χαρίσει εξαιρετικά βράδια που θα αφήσουν εποχή. Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίζουν, άλλωστε, πως να το κάνουν αυτό. Η πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια μας έχει δείξει πως η νυχτερινή διασκέδαση μαζί τους είναι το κάτι άλλο. Έτσι, για ακόμα μια σεζόν θα μας συνεπάρουν με το ταλέντο και τα σουξέ τους. Στο νυχτερινό κέντρο Club22 αυτόν τον χειμωνα έχουν βάλει σκοπό να δώσουν το δικό τους στίγμα και γι’ αυτό ο κόσμος τους περιμένει με ανυπομονησία. Από τη στιγμή που ακούστηκε η είδηση της συνεργασίας τους όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς να διασκεδάσουμε μαζί τους. Το Club22, άλλωστε, ενδείκνυται για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. Οι νύχτες μας είναι πλέον και πάλι ενδιαφέρουσες. Εμείς θα είμαστε εκεί για να απολαύσουμε τις δύο μεγάλες φωνές, Πάνο Κιάμο και Νίκο Κουρκούλη. Το σίγουρο είναι πως θα είστε κι εσείς εκεί. Κάντε, λοιπόν, αμέσως κράτηση και καλή διασκέδαση!

Πάνος ΚιάμοςClub-22-Live-Stage-ζωντανά-image

Ο Πάνος Κιάμος και το ξεφάντωμα είναι δύο πράγματα που πάνε μαζί. Δεν υπάρχουν μπουζούκια που να μην τα έχει γεμίσει από κόσμο χάρη στο ταλέντο του και την επικοινωνία που έχει με το κοινό. Έτσι, όπου κι αν εμφανίζεται ο μεγάλος αυτός τραγουδιστής, σε μικρή ή μεγάλη πίστα, σε συναυλίες ή μουσικές σκηνές προκαλεί πραγματικό σεισμό με το ταλέντο και το κέφι του. Ο Πάνος Κιάμος εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της χώρας μέσα στη δεκαετία του ’90 και δούλεψε πολύ προκειμένου να φτάσει στην κορυφή. Οι συνάδελφοί του τον εκτιμούν και μιλούν πάντοτε πολύ θερμά για τον Πάνο Κιάμο, ο οποίος με τη σειρά του τους σέβεται και φροντίζει να είναι πάντα σωστός επαγγελματίας. Οι συνεργασίες του στέφονται πάντα με επιτυχία και φυσικά αφήνουν εποχή. Ο Πάνος Κιάμος δεν είναι ένας συνηθισμένος καλλιτέχνης. Είναι αυτό που λέμε χαρισματικός άνθρωπος, κι αυτό γιατί συνδυάζει πολλά ταλέντα. Στις μεγάλες πίστες όπου τραγουδάει καταφέρνει όχι μόνο να διασκεδάσει τον κόσμο με τη φωνή του και το κέφι του, αλλά και να τον συγκινήσει, να τον κάνει να χορέψει, να επικοινωνήσει μαζί τους με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό όταν μιλάμε για τον Πάνο Κιάμο, μιλάμε για έναν μεγάλο καλλιτέχνη που έχει ακόμα πολλά να μας δώσει.

Νίκος Κουρκούλης

club 22 kiamos xatzidoy stan

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένας από τους μεγαλύτερες καλλιτέχνες που διαθέτει σήμερα η χώρα μας. Πολυτάλαντος, με θετική ενέργεια και πάντα άψογος επαγγελματίας, ο Νίκος Κουρκούλης βρίσκεται σταθερά στην κορυφή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι δίσκοι του γίνονται αμέσως ανάσπαστοι και όπου κι αν εμφανιστεί κατορθώνει να προκαλεί πανικό. Το fun club του Νίκου Κουρκούλη είναι από τα πιο μεγάλα της χώρας και αυτό λέει πολλά. Ως καλλιτέχνης ο Νίκος Κουρκούλης είναι ιδιαίτερα χαρισματικός και δεν ξεχνά ποτέ πως ο κόσμος είναι αυτός που τον ανέδειξε. Έτσι, δεν χάνει στιγμή που να μην του δείχνει τον σεβασμό του και την εκτίμησή του. Οι μεγάλες πίστες γεμίζουν πάντα με την παρουσία του και το ταλέντο του. Γι’ αυτό και οι επιχειρηματίες των μπουζουκιών θέλουν πάντα να συνεργάζονται με τον Νίκο Κουρκούλη. Η επιστροφή του στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι. Έτσι, θα αρπάξουμε την ευκαιρία και αυτόν τον χειμώνα θα πάμε να τον απολαύσουμε στο νυχτερινό μαγαζί Club22 μαζί με τον Πάνο Κιάμο, τον άνθρωπο που αποτελεί το καλλιτεχνικό άλλο μισό του Νίκου Κουρκούλη γι’ αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016/2017. Έτσι, φέτος όλοι οι δρόμοι οδηγούν κατευθείαν στο νυχτερινό κέντρο Club22, το οποίο είναι το αγαπημένο όλων μας.