Λευκάδα Ξενοδοχεία Παραλίες Διακοπές

13th Mar 2014
Hotel lefkada

Οι παραλίες της είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο και πολλές από αυτές έχουν βραβευτεί σαν καλύτερες στην Ελλάδα και οι Εγκρεμνοί δεύτερη σε όλον τον κόσμο. Παντού υπάρχουν όμορφα σπίτια με πολύ πέτρα και ιδιαίτερα τα Λευκάδα ξενοδοχεία που τα περισσότερα είναι νεόδμητα είναι χτισμένα πλήρως εναρμονισμένα στο φυσικό περιβάλλον χωρίς να επηρεάζουν το φυσικό κάλος. Στα περισσότερα χωριά κρατούν τον παραδοσιακό χαρακτήρα δόμησης και πολλά από αυτά είναι και επίσημα παραδοσιακοί οικισμοί. Ο Άγιος Νικήτας είναι ένας από αυτούς τηρούν τον τοπικό χαρακτήρα και διατηρούν αναλλοίωτη την εικόνα από το παρελθόν. Όποιο μέρος και να επιλέξετε για να μείνετε θα βρείτε όμορφα καταλύματα σε πολύ καλές τιμές και μεγάλες προσφορές όλο τον χρόνο. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται κυρίως στην Ανατολική πλευρά του νησιού και ο λόγος είναι γιατί βρίσκονται πιο κοντά στην Λευκάδα και το Νυδρί τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα του νησιού. Στο χωριό Νικιάνα μπορείτε να βρείτε τα πάντα από Λευκάδα ξενοδοχεία και για όλα τα πορτοφόλια που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών όπως wifi, spa, θυρίδες ασφαλείας, πισίνα, γυμναστήριο, πλυντήριο και άλλες πολλές σε συνδυασμό με τις καλές τιμές. Επίσης στο χωριό της Βασιλικής που βρίσκεται 30 χιλ μακριά από την Λευκάδα έχει πάρα πολλά ξενοδοχεία για να επιλέξετε. Πολλά από αυτά είναι δίπλα στην θάλασσα και έχουν άμεση πρόσβαση στις παραλίες χωρίς να χρειάζεται να πάρετε το αυτοκινητό σας. Γύρω από αυτά υπάρχουν ταβερνάκια για να δοκιμάσετε Λευκαδίτικους μεζέδες και σουπερ μάρκετ για να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα για τις ημέρες που θα μένετε εκεί. Επίσης ένα από τα μεγαλύτερα ατού του νησιού είναι και η νυχτερινή διασκέδαση με διάσπαρτα bar σε όλο το νησί για να περάσετε αξέχαστες διακοπές. Από το Νυδρί γίνονται καθημερινά δρομολόγια στα γύρω νησάκια και συγκεκριμένα στο όμορφο Μεγανήσι μπορείτε να βρείτε πολυτελή ξενοδοχεία σε χαμηλές τιμές.

Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα είναι ο απόλυτος προορισμός για να περάσετε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού. Η Λευκάδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις εκείνες που μπορεί να ζητήσει και ο πιο απαιτητικός τουρίστας . ‘Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχει το νησί αυτό σε σχέση με υπόλοιπα νησιά της Ελλάδας είναι η πρόσβαση του, που γίνεται από μία πλωτή γέφυρα μήκους 50μ περίπου χωρίς επιπλέον έξοδα. Έτσι μπορείτε να προγραμματίστε ακόμη καλύτερα τις διακοπές σας οικονομικά αφού τα χρήματα που θα δίνατε για να πληρώσετε τα ακτοπλοϊκά για να πάτε σε κάποιο νησί, τώρα μπορείτε να τα δώσετε για να πληρώσετε την διαμονή σας σε κάποιο από τα πολυτελή Λευκάδα ξενοδοχεία. Οι ομορφιές που προσφέρει το μέρος αυτό είναι τόσες πολλές που σίγουρα θα χρειαστείτε αρκετές μέρες για να το εξερευνήσετε καλά. Τα καταπράσινα βουνά της σε συνδυασμό με τις υπέροχες αμμουδιές και τα τυρκουάζ χρώματα της θάλασσας είναι ότι θα ζητούσατε για λίγες μέρες ξεκούρασης.

λευκάδα ξενδοχεία

λευκάδα ξενδοχεία

 Όταν θα αποφασίσετε για το οικονομικό πακέτο που θέλετε να ξοδέψετε για την διαμονή σας ο τουριστικός οδηγός Λευκάδα ξενοδοχεία είναι ο πληρέστερος για να βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε για την διαμονή σας και τα καταλύματα. Ένα πολύ καλά οργανωμένος οδηγός με τιμές από ξενοδοχεία και μεγάλες προσφορές από όλα τα χωριά της Λευκάδας. Επίσης θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα παραθαλάσσια και ορεινά χωριά του νησιού. Μην χάνετε χρόνο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και κάνετε την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερα : http://www.lefkada-hotels.com/